Laddar…
SEO NAME

Daniel Tängerfors

Hej där! Daniel är mitt namn. En augustidag 1996 föddes jag i Dalarna där jag bott hela mitt liv. Jag har alltid älskat att uttrycka mig kreativt och fotografera vilket ledde mig till att börja plugga estetik och media på gymnasiet i Falun. Under mina tonår var jag ute väldigt ofta och fotade mode- och porträttbilder på mina kompisar. Drömmen om att bli fotograf byttes dock snabbt ut mot att bli grafisk designer efter en kurs i grafisk kommunikation på gymnasiet.

 

Nu tre år efter studenten står jag nu redo med min kandidatexamen i grafisk design på jakt efter nya utmaningar. I och med min examensutställning Designexit har jag funnit intresse i projektledning, copywriting och marknadsföring/kommunikation och det är något jag ser att jag vill lära mig mer av. Det jag tycker om allra mest är dock idéproduktion och formgivning. Att få spåna på idéer som sedan löper ut i något konkret och som man kan ta i på riktigt är något som gör mig riktigt exalterad.

Genom mitt stora intresse för design och med hjälp av min utbildning har jag mycket goda erfarenheter av Adobes programvaror.

Photoshop, InDesign och Illustrator är de programvara jag behärskar mest, men jag är inte ovan med att jobba i Dreamweaver, Premiere eller After Effects.