Laddar…
SEO NAME

Daniel Tängerfors

Utbildning

Högskolan Dalarna – Grafisk Design: kandidatexamen, 2015–2018

Uppsala Universitet – Animation i 2D, 2017

NTI Gymnasiet – Estetik och media,  2012–2015

Erfarenhet

Byrån Mittemot – Grafisk formgivare

Högskolan Dalarna – Studentmedarbetare

Förtroendeuppdrag

Designexit 2018 – Projektledare

Frilansuppdrag

Hårfixet Mora, Borlänge Science Center, Högskolan Dalarna, Dib Hotel, Happy Monkey UF, Refruit UF, Diamond Service, Mora Vapensmedja

En augustidag 1996 föddes jag i Dalarna där jag bott hela mitt liv. Jag har alltid älskat att uttrycka mig kreativt och fotografera vilket ledde mig till att börja plugga estetik och media på gymnasiet i Falun. Under mina tonår var jag ute väldigt ofta och fotade mode- och porträttbilder på mina kompisar. Efter några kurser i grafisk design på gymnasiet byttes dock snabbt drömmen om att bli fotograf till att bli en grafisk designer.

Nu med tre lärorika år på högskolan i bagaget står jag mer än redo att äntra branschen. Tack vare mitt stora intresse för grafisk design har jag en bred och gedigen grund inom både tryckt och digital design. Jag har en stor förkärlek till att skapa trycksaker men på senare tid har jag blivit mer intresserad av webbdesign och dess möjligheter. Med en bred grund och en vilja att alltid lära mig mer står jag redo att ta mig an nya utmaningar!