Jag

Daniel Tängerfors

Daniel är mitt namn. En augustidag 1996 föddes jag i Dalarna där jag bott hela mitt liv. Under hela min uppväxt har jag varit intresserad av att skapa och att få utlopp för min kreativa sida. Som liten gillade jag att klippa och klistra, men allra mest gillade jag arkitektur och inredningsdesign. Likt många andra i mina yngre dar var jag en frenetisk spelare av The Sims.

Att faktiskt spela spelet intresserade mig inte alls, för mig gällde det att skapa föremål till spelet. Under tre års tid var jag aktiv medlem och laddade upp nya alster som medlemmarna kunde ladda hem. För närvarande har mina alster för spelet laddats hem över fem miljoner gånger och min sida på The Sims Resource har över en miljon sidvisningar. När jag tänker på detta är det rätt fantastiska siffror som jag åstadkommit. Och rätt konstigt att jag har hållit en av mina största framgångar för mig själv.

Jag

Daniel Tängerfors

Dessvärre gled The Sims ifrån mig och nya intressen letade sig fram. Idag är min stora passion grafisk design. Under mina tre år på Högskolan Dalarna har jag lärt mig en hel del och jag känner verkligen att jag har gjort rätt yrkesval. Att få utlopp för sin kreativa sida genom att skapa lösningar som hjälper andra människor, och dessutom på ett snyggt sätt, det är något som verkligen gör mig exalterad. Nu står jag här, en nyfiken själ som alltid vill bli bättre, redo att möta världen och hitta nya lösningar på gamla problem.

Klienter i urval

Högskolan Dalarna / Borlänge Science Center / Hårfixet i Mora / HappyMonkey UF / ReFruit UF / Mora Vapensmedja